Насіння

01.01.2011

Однією з найпопулярніших спецій в Україні є, звичайно ж, гірчиця

Читати далі
30.01.2020
Кмин мелений приправа — це спеція з характерним теплим, пряним ароматом та легкою гірчинкою. Натуральне насіння кмину перемелюють до стану дрібного порошку, який зберігає всі корисні властивості та інтенсивний смак. Кмин мелений — корисні властивості та застосування Приправа корисна для організму,...
Читати далі
01.01.2011

Приправа відрізняється вираженим смаком та глибоким ароматом. Смак гірко-пекучий і насичено пряний

Читати далі
01.01.2011

Ароматну приправу застосовують не тільки в кулінарії, але і в косметології (миловаріння), і в медицині

Читати далі
01.01.2011

У кулінарії використовують листя коріандру, яке називають кинзою, і його насіння. Рослина цінується за різкий приємний аромат

Читати далі
01.01.2011

Смак спеції освіжаючий, яскравий та багатогранний. Стебла та плоди кропу затребувані у кулінарії, медицині та косметології

Читати далі
30.01.2020

Її застосування дозволяє зробити страви ароматнішими. Кумін також надає яскравості смаку приготовлених страв.

Читати далі
01.01.2011

Зіра або кумін - це сильна, гірко - пряна спеція, з легким відтінком горіха та ноткою солодощі

Читати далі
01.01.2011

Має м'який приємний аромат та горіховий смак. Пряність користується високим попитом у Європі

Читати далі
01.01.2011

Насіння кунжуту чорного відрізняється різким горіховим ароматом і приємним гіркуватим смаком

Читати далі
30.01.2020
Насіння чіа — мегакорисний суперфуд та цілющий компонент, який варто додавати до свого раціону. Його отримують з іспанської шавлії. Зернятам притаманний нейтральний запах з легким горіховим відтінком, завдяки чому їх дедалі ширше використовують для збагачення різноманітних страв, навіть смузі та...
Читати далі
30.01.2020
Пажитник (фенугрек) мелений Пажитник мелений — спеція, відома здавна в кухнях різних народів. Також це одна з найдавніших ароматичних та цілющих рослин Близького Сходу, Індії, яка застосовувалась для загоєння опіків, ран, зменшення запалень та болю. Має характерний горіховий аромат з кленовими...
Читати далі